Kas teadsid, et saad telefoni kaamerat nutikellast kontrollida?

Samsung
Copy
Foto: Samsung

Nutikellad on igati kasulikud vidinad, need aitavad tervist jälgida, näitavad aega, annavad teada kellegi sõnumist ja palju muud. Samas on Samsungi Galaxy S23 nutitelefonide ja Galaxy Watch5 nutikellade kasutajate jaoks olemas veel üks suurepärane lahendus, mis fotode tegemise palju mugavamaks muudab.

«Ilmselt on paljud kokku puutunud olukorraga, kus on soov endast pilti teha, kuid inimesest pildistajat ei ole võtta. Variant on muidugi telefoni kaamera taimeri peale panna, kuid siis ei ole näha, mida sa pildistad ja kadreering tuleb enam vähem suvaline. Samsungi Galaxy Watch5 nutikellade kasutajatele on selleks puhuks olemas väga kasulik rakendus Camera Controller,» sõnas Samsung Eesti mobiiliseadmete tootekoolitaja Pavel Meleško.

Camera Controller on Samsungi nutikelladele saadaolev rakendus, mis leidub Samsungi telefonidel olevas rakendustepoes Galaxy Store. Kui nutikell on telefoniga ühendatud ja rakendus avada, avab rakendus automaatselt telefonikaamera ning kella ekraanilt on võimalik foto eelvaadet näha.

Copy
Tagasi üles