POSTIMEES SEOULIS Samsung toob täna maailma avalikkuse ette oma uued voldiktelefonid

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
COEX on Seouli suurim konverentsikeskus, mille ees asub ka üks maailma suurimatest 3D anamorfilistest ekraanidest, mis on samuti Samsungi tehtud. Konverentsikeskusse tuleb täna tuhandeid ajakirjanikke ja suunamudijaid ehk influencereid üle maailma.
COEX on Seouli suurim konverentsikeskus, mille ees asub ka üks maailma suurimatest 3D anamorfilistest ekraanidest, mis on samuti Samsungi tehtud. Konverentsikeskusse tuleb täna tuhandeid ajakirjanikke ja suunamudijaid ehk influencereid üle maailma. Foto: Kkaido Einama

Täna Eesti aja järgi kell 14 avalikustab Lõuna-Korea tehnoloogiafirma Samsung oma uued nutitelefonid. Postimees on suurüritusel kohapeal ja siit blogist saab lugeda, kuidas selliseid suurüritusi korraldatakse, milline on meeleolu Seoulis ning muidugi ka seda, millised uued tooted avalikkuse ette tuuakse.

Samsung tutvustas aasta tagasi oma uusi nutitelefone Galaxy Flip4 ja Galaxy Fold4, mille virtuaalset esitlust sai üle maailma jälgida, kuid näiteks Baltimaade ajakirjanikud said ürituse eel Riias ka oma käega uus seadmeid katsuda, et esitluse ajaks oleks pilt selge. Samamoodi toimub kõik ka nüüd. Paljud on tooteid juba näinud, kuid enne ametlikku esitlust ei saa neist veel kirjutada.

Kirjutada saab aga sellest, mis suurürituse eel kohapeal Seoulis toimub.

Otseülekannet üritusest saab vaadata siit:

Blogi täieneb jooksvalt.

Ajakirjaniku sõidukulud tasus Samsung.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles