Päevatoimetaja:
Kaido Einama

3 septembris ilmuvat videomängu, mida pead kindlasti proovima

Copy
Foto: Bethesda Softworks / Warner Bros / Electronic Arts

Igal kuul ilmub hulga erinevaid videomänge. Kuidas aga kõige paremini selgeks teha, millistele tasub raha kulutada? Meie aitame välja!

Just need kolm teost on septembrikuu kõige suuremad pärlid!

«Starfield»

Aasta ühest oodatuimast videomängust oleme varemgi kirjutanud. Intrigeeriv kosmoserollikas jõuab meieni küll alles 6. septembril (1. septembril, kui ostad kallima eriversiooni), ent kõneainet on see pakkunud juba pikka aega.

Inimesi on hullutanud asjaolu, et teosesse on ära mahutatud 1000 erinevat planeeti, mis kõik ka külastatavad on. Samuti ei anna mõnele asu mängu võrdlemisi lihtsakoeline avamenüü, mis näikse tõestavat, et arendajad on ühed parajad laiskvorstid. Üks fänn sattus mängu tõttu lausa trellide taha.

Üks on aga kindel – Bethesda mängud pakuvad alati korralikus koguses meelelahutust ning see juhtub ülima tõenäosusega ka sel korral. Lusti lubatakse lausa sadadeks tundideks!

Mäng ilmub nii PC kui ka Xbox Series Xi ja Si konsoolidel. Samuti saab seda mängida kuutasupõhise mänguteenuse Game Pass kaudu.

«Mortal Kombat 1»

Sügisel avaneb kõikidel tudengitel võimalus koolistressi virtuaalsel kujul välja elada, sest poelettidele jõuab iga peo elavdaja – verine kaklusmäng «Mortal Kombat 1». Tegelikult võib muidugi iga täiskasvanu oma kujuteldavaid rusikaid ja jalgu kasutades vastastele pasunasse kütta. 

Mängijatele pakutakse eepilist lugu, võimalust end üksi arvuti juhitud tegelaste vastu proovile panna või siis kutsuda duellile kas sõber diivanil või võõras üle interneti. Valikuid on palju.

Mäng ilmub nii PC, PlayStationi, Xbox Series X/Si kui ka Nintendo Switchi peal ning seda kuu keskel, 19. septembril.

«EA Sports FC 24»

Aastakümneid kestnud partnerlus mänguarendaja Electronic Arts ning jalgpalliorganisatsiooni FIFA vahel sai lõpuks ometi otsa. Nii juhtubki, et tänavune jalgpallimäng ei kanna nime «FIFA 24», vaid hoopiski «EA Sports FC 24».

Sellest hoolimata tundub mäng pakkuvat täpselt sedasama, mida kõikidel eelnevatel aastatel. Jalkafännid saavad virtuaalset palli taguma hakata 29. septembril ja seda kõikidel platvormidel: PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S, Switch.

Lisaks hoia septembris pilk peal ka neil mängudel: «Baldur's Gate 3» (PS5 – 6. september), «NBA 2K24» (PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S, Switch – 8. september), «The Crew Motorfest» (PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S – 14. september), «Lies of P» (PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S – 19. september) ja  «Cyberpunk 2077: Phantom Liberty» (PC, PS5, XSX/S – 26. september).

Tagasi üles