Volditav telefon viis Desiree Mummi Korea kirevatele tänavatele

Samsung
Copy
Foto: Samsung

Laulja, saatejuht, sisulooja ja meelelahutaja Desiree Mumm käis juuli lõpus Lõuna-Koreas Seoulis, et olla esimeste seas, kes Samsungi selle aasta volditavaid telefone päriselt oma silmaga näeb.

Foto: Samsung

„Mul on megasuur rõõm ja ülim au, et Samsung saatis Eestist ainukesena just mind Samsung Galaxy Unpacked üritusele Seouli Lõuna-Koreasse,“ lausus Desiree Mumm oma suvise reisi kohta Aasiasse, „See oli mu elu üks parimaid reise, kui mitte kõige ägedam.“ Desiree oli Lõuna-Koreas, et viibida Samsung Galaxy Unpacked üritusel 26. juulil, kus tutvustati uusi Flip5 ja Fold5 nutitelefone, Galaxy Watch6 seeria nutikellasid ning Galaxy Tab S9 seeria tahvelarvuteid. Lisaks poolaasta olulisemaile sündmusele, sai Desiree osa ka erinevatest väljasõitudest ja üritustest, sh külastati ka Samsungi Innovatsioonimuuseumi.

Foto: Samsung

„Ma reisin küll palju, aga peamiselt Euroopas. See oli minu esimene kogemus ja võimalus Aasias ning kogu reis oli viimase peal,“ meenutas Desiree. Tema sõnul on kultuuriliselt Lõuna-Korea täiesti teine ruum ning meenutab just kohalikke inimesi kui väga viisakaid ja sõbralikke. „See võib kõlada naljakalt, aga kui ma astusin lennukilt maha ja lennujaama sisse, siis minu esimene mõte oli, et kuidas on kõik nii puhas. Inimesi oli üpris palju, aga kõik oli väga puhas. Toit, inimesed, kultuur – kõik oli tõesti viimase peal,“ räägib Desiree oma reisist vaid ülevate emotsioonidega.

Desiree rääkis, et Unpacked üritus oli väga suurelt ette võetud ning seal kohtas kuulsusi üle terve maailma. Näiteks oli kohal K-pop maailma suurtegija BTS bändi laulja Suga. Samuti oli kohal Sydney Sweeney, seriaalist „Euphoria“ tuntud näitlejanna ning Blackpinki liige. „Kui Suga minust mööda kõndis, siis ikka tekkis pisike elevus sisse,“ kirjeldas Desiree kohapealseid emotsioone, „kui ikka raadiost K-pop tuleb, siis ma väga naudin.“

Foto: Samsung

Desiree ütles, et kogu see reis jääb talle kindlasti vägaväga pikaks ajaks meelde, sest oli tema hinnangul viimasel peal. „Kui meenutan Unpackedi – seal oli ruumitäis inimesi, kõik ülisuured Samsungi fännid, sisuloojad ja need inimesed, kes päriselt neid seadmeid loovad, tippjuhist insenerini välja... See ühtne tunne ja kooslust nendest inimestest, kes lõpuks teevad meist #TeamGalaxy. Kõik see kogemus oli täiesti kirjeldamatu.“

Desiree Mumm on Samsungi #TeamGalaxy pereliige juba kolmandat aastat.

Copy
Tagasi üles