Kas sul on Samsungi telefon? Siin on põhjused miks sul peaks olema ka nutikell, klapid ja tahvelarvuti

Samsung
Copy
Foto: Samsung

Samsungi nutitelefonid on ühed müüdumad nutiseadmed maailmas ja ka Eestis on Samsungi telefonid paljude inimeste taskutes. Samas ei pruugi paljud teada, et kui muretseda nutitelefoni kõrvale veel teisi Samsungi seadmeid, avanevad kasutajale hoopis uued funktsioonid, mida muidu kasutada ei saa.

Nutikell koos telefoniga

Hiljuti tutvustas Samsung uut Galaxy Watch6 nutikella, mis on varustatud Wear OS tarkvaraga ja paljude rakendustega, mis on olemas ka telefonis. Üks huvitavamaid lahendusi kellal, mis telefoniga koos toimib on Camera Controller. Kui see kellal avada, siis avaneb automaatselt ka telefoni kaamerarakendus ja inimene näeb kellalt foto eelvaadet. Siis on võimalik telefon endast eemale asetada ja kellalt pildistamisnuppu vajutada ehk sisuliselt saab kella kasutada puldina. See toimib eriti hästi Galaxy Flip5 ja Galaxy Fold5 telefoniga, mida saab pooleldi lahti voltida ja mugavalt lauale või kapile asetada.

Foto: Samsung

Lisaks sellele lisab nutikell mõistagi telefonile palju muud funktsionaalsust, näiteks saab kellalt mugavalt vaadata sissetulevaid kõnesid või sõnumeid ning muid teavitusi. Samuti suunab kell trennide ja muu aktiivsuse info nutitelefoni, et seda sealt detailsemalt analüüsida saaks.

Galaxy Buds kõrvaklapid

Koos nutikelladega on Samsungi tootevalikus erinevaid Galaxy Buds nimelisi juhtmevabasid kõrvaklappe (näiteks Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro või Galaxy Buds Live), mis muudavad Samsungi seadmete kasutamise kogemuse veelgi paremaks. Esiteks toimib nendega muidugi kõik klassikaline – muusika kuulamine, kõnede vastuvõtmine jm. Lisaks sellele ühenduvad need Samsungi telefoniga vaid hetkega. Tuleb vaid klappide karp lahti teha ning telefoni ekraanile ilmub teavitus klappide ühendamiseks.

Foto: Samsung

Kõrvaklapid teeb eriti heaks see, kui kasutajal on lisaks Samsungi telefonile ka Samsungi tahvelarvuti, näiteks hiljuti avalikustatud Galaxy Tab S9. Kui kasutaja vaatab tahvelarvutist kõrvaklappidega videot ja talle helistatakse, suunavad klapid heli automaatselt telefoni peale, et saaks kõne ära teha.

Isegi koduseadmed

Samuti tasub arvestada, et Samsungi telefonist ei ole kasu vaid teiste mobiiliseadmete kasutamisel (nutikell, klapid, tahvelarvuti), vaid see saab olla abiks isegi koduseadmete haldamisel. Nimelt saab Samsungi SmartThings rakendusega ühendada erinevaid internetiga ühendatud koduseadmeid ja neid sealtkaudu kontrollida.

Näiteks kui kasutajal on Samsungi pesumasin, saab rakenduse kaudu masinale pesuprogramme lisada ja teavitusi selle kohta, kui pesu on valmis. Või kui kasutajal on kodus nutipirne, saab ka kodust valgustust rakenduse kaudu kontrollida. Samuti kui kasutajal on Samsungi robottolmuimeja, saab ka selle tööd rakenduse kaudu jälgida. Näiteks annab see teavitusi, kui masinale jääb koristusteekonnal midagi ette ja lisaks saab tolmuimeja kaamera kaudu silma peal hoida oma lemmikloomadel. SmartThingsi kaudu saab soovi korral isegi kodus ahju sisse lülitada, ühesõnaga kasutusvõimalusi on mitmeid.

Copy
Tagasi üles