Taavi Lindmaa: Galaxy Fold5 nutitelefoniga on kontor alati taskus kaasas

Samsung
Copy
Foto: Samsung

Pikaajalise start-up maailma kogemusega ettevõtja ja LinkedIni strateeg Taavi Lindmaa jagab oma parimaid tähelepanekuid ja nippe nutitelefoniga produktiivsuse tõstmiseks.

„Nüüd, kus ma liigun erinevate linnade vahel ja kannan igapäevaselt mobiilset kontorit taskus, olen leidnud häid viise ja nippe, kuidas Galaxy Fold5 minu päeva optimeerida aitab ja produktiivsust tõstab,“ selgitas Taavi.

Multi Window ekraani jagamine

Tänu Multi Window funktsioonile saab nutitelefoni ekraani jagada kuni kolme rakenduse vahele. See tähendab, et videokõnede ja -koosolekute ajal saab teha rahulikult märkmeid või jagada esitlust, et videopilt teistega kordagi ei katke. Lisaks saab faile kahe rakenduse vahel kiirelt lohistada ilma, et peaks neid eraldi manusesse lisama või jagama.

S Pen puutepliiats

Käsitsi kirjutamist ei tohiks ega tahaks kunagi unustada. Seetõttu on väga hea vahelduseks midagi üles kritseldada või joonistele märkmeid lisada. „Samuti on S Pen väga hea võimalus just jooksvalt mõtete ülesmärkimiseks, näiteks ajurünnakutel,“ lisas Taavi.

Suurendatav ekraan

Fold5 nutitelefon on kokkuvoldituna kui tavapärane nutitelefon, kus saa kõik peamised asjad tehtud, ent lahtivoltides avaneb suur 7.6-tolline ekraan, andes sulle tahvelarvuti võimalused toimetuste tegemiseks. Samuti on sisu lugemine ja kirjutame suurelt ekraanilt oluliselt mugavam. “Suurem ekraan motiveerib palju rohkem e-raamatuid lugema kui tavaseadmega,” rääkis ta.

Foto: Samsung

Kogu ökosüsteemi võimalused

Galaxy ökosüsteemi seadmed ühilduvad omavahel suurepäraselt ning nii on nutitelefon, kõrvaklapid ja nutikell kõik omavahel seotud. See aitab väga hästi päeva optimeerida kui hommikuse tervisekõnni ajal saavad tehtud esimesed töökõned läbi kõrvaklappide ning nutikell kõik sammud üles loeb. “Ma olen küll teavitused enamjaolt välja lülitatud, kuid väga meeldivad n-ö tervislikud meeldetuletused, et ei jääks liiga kauaks arvuti taha istuma, jooks piisavalt palju vett jms. Kui kell juba märku annab, siis pilk lahkub arvutiekraanilt ning on palju suurem motivatsioon korraks tõusta, ennast liigutada ja silmi puhata,“ märkis Taavi.

Sülearvuti kogemus nutitelefonis

Tänu menüüribale on rakenduste vahel liikumine väga lihtne ning kõik vajalik, mida igapäevaselt sülearvuti pakub, on ka Galaxy Fold5 nutitelefonis olemas. Taavi rääkis, et augustis konverentsil käies ei võtnud ta sülearvutit üldse kaasa, vaid tegi vajalikud märkmed kõik oma volditavas nutitelefonis. „Konverentsil olid seisulauad, panin Fold5 sinna peale ning sain klaviatuuril klõbistades enda ja esinejate mõtted kiirelt kirja panna. Seega on arvuti efektiivsus minuga kogu aeg kaasas,“ ütles ta.

„Produktiivsuse tõstmisele lisaks on Galaxy Fold5 ka väga pilkupüüdev ning hea jutuaine inimestega kohtudes,“ lisas Taavi.

Copy
Tagasi üles