Kes esindab Eestit Baltimaade esimesel «CS2» LAN turniiril?

Steven Tiirik
Copy
SYnck 2023. aasta MängudeÖÖ võidukarikaga.
SYnck 2023. aasta MängudeÖÖ võidukarikaga. Foto: Rene Lutterus

Taaskord on tulnud aeg naabritega mõõtu võtta. Ees ootab «CS2» Baltimaade turniir: OlyBet Sports Bar CS2 Baltics.

Esmalt selgitatakse välja iga riigi tugevaim tiim, kes Riiga kohapeale sõidab. Lisaks toimub viimase võimaluse kvalifikatsioon, millest pääseb Riia lavalaudadele veel üks meeskond.

Kuigi aega end turniirile kirja panna on sisuliselt kuni viimase sekundini, on Eesti kvalifikatsioonile registreerunud tiimide hulgas juba praegu mitmeid tuttavaid nimesid.

Kvalifikatsiooni suurfavoriit on kahtlemata Eesti tugevaim tiim sYnck. Sama tiim võitis ka septembri lõpus MängudeÖÖ «CS:GO» turniiri.

sYncki näol on tegu Eesti ainukese professionaalse «CS2» tiimiga, kes on oma tipphetkel kuulunud isegi maailma pingerea 63. kohale.

Ilmselt kõige kõvemat konkurentsi suudab sYnckile pakkuda tiim nimega Djaevels, mis koosneb samuti Eesti täielikest tippudest. Esirinnas on sYncki enda endised liikmed conss ja Andu, neid toetavad mitte vähem tuntud MakiG, SwicheR ja -klyr0-.

Kindlasti tasub silma peal hoida ka varem Eesti turniiridelt osa võtnud fullshockil ja samuti tuntud Eesti mängijaid hõlmaval tiimil Domino Kings.

Reaalsuses aga ei pruugi mitte keegi ülalnimetatutest tegelikult Riiga sõita. Seda võid teha hoopis sina ise koos oma sõpradega! Selleks tuleb sul end turniirile kirja panna ja see lihtsalt ära võita.

OlyBet Sports Bar «CS2» Baltics turniiri kvalifikatsioonid algavad 11. novembril. Ürituse finaalid mängitakse Riias, Splendid Palace ruumides. Ürituse auhinnafond on 5000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles