Robin Kool võitis järjekordse «CS2» turniiri, eestlane valiti võistluse parimaks

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool (esiplaanil) ja tema võistkond FaZe
Robin Kool (esiplaanil) ja tema võistkond FaZe Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

Viienda novembri õhtul mängiti üle veebi peetava «CS2» turniiri Thunderpick World Championship 2023 finaal. Eesti tugevaim «CS2» mängija Robin «ropz» Kool ja tema tiim FaZe Clan olid taga ajamas juba teist järjestikust turniirivõitu.

«Counter-Strike 2» väljatulekuga võimsa hoo üles võtnud FaZe Clani jaoks oli Thunderpick finaali võit Virtus.pro üle juba üheteistkümnes alistatud vastane järjest.

Ka Virtus.pro pole hetkel mitte kehvas vormis. Enne kohtumist FaZe Clani vastu oli tiim võitnud järjest kuus mängu. Finaalkohtumine FaZe’i vastu oli samuti väga tasavägine.

Kohtumise esimese kaardi, milleks oli Ancient, võitis FaZe seisuga 13-10. Kõvasti tasavägisem oli aga Virtus.pro valitud Vertigo. Tegu oli väga huvitava kaardivalikuga, sest tavaliselt eemaldab FaZe Clan võimaluse Vertigot mängida esimesena.

Seekord võeti aga risk, mis tasus ära. Kuigi alguses asus Virtus.pro kaarti lausa 8-1 juhtima, suutis FaZe pärast kahte lisaaega kaardi lukku panna ja järjekordse tiitli kindlustada.

FaZe Clani jaoks oli tegu juba teise «CS2» turniiri võiduga järjest. Oktoobri lõpus võideti ajaloo esimene «CS2» turniir IEM Sydney.

Mõlema karika peaarhitektiks oli Eesti mängija Robin «ropz» Kool, kes mõlemalt turniirilt ka parima mängija tiitli korjas. IEM Sydney puhul oli tegu DHL-i poolt valitud ja Thunderpicki puhul HLTV parima mängija tiitliga.

Ropzi ja FaZe’i näeb jälle mängimas juba 9. novembril, kui CS Asia Championship turniiri avavoorus mängitakse Ninjas in Pyjamas vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles