MAAILMA PARIMAD HLTV hakkab välja kuulutama aasta parimaid «CS2» mängijaid

Steven Tiirik
Copy
Foto: BLAST Premiere

Nagu varemgi, võtab «CS2» suurim meediaväljaanne HLTV ka tänavu lõppeva aasta kokku ja reastab parimad. Nende tunnustamine kulmineerub jaanuaris HLTV auhinnagalaga.

Alates 27. detsembrist avalikustab HLTV iga päev kell 21 ühe mängija, kes 20 parima hulka on arvatud. Kolm parimat kuulutatakse välja Serbias toimuval auhinnagalal 13. jaanuaril.

Esmakordselt on head võimalused kolme parima hulka pääseda ka Eesti parimal «CS2» mängijal Robin «ropz» Koolil. Alates «CS2» väljatulekust on ropzi nimetatud maailma parimaks mängijaks, auhinnagalal hinnatakse aga siiski kogu aasta saavutusi.

Ropzi tugevaim tulemus HLTV edetabelis on seni olnud seitsmes koht 2020. aasta saavutuste eest. Mullu valiti ta paremuselt kaheksandaks.

Kõige tõenäolisemalt võtab esikoha Vitality superstaar Mathieu «ZywOo» Herbaut. Prantslane on tänaseks juba kaks korda maailma parimaks nimetatud, samuti kaks korda paremuselt teiseks.

Mullu valiti juba teist aastat järjest maailma parimaks mängijaks NaVi superstaar Oleksandr «s1mple» Kostyliev, kes hoiab kokku kolme esikohaga ka rekordit. Sel aastal arvatakse, et s1mple jääb viie parima seast välja, sest mees pole senimaani nõustunud «CS2» turniiridel osalema.

Lisaks parimate mängijate nimekirjale kuulutatakse HLTV auhinnagalal välja ka mitmeid kõrvalauhindu. Ropz on nomineeritud näiteks “aasta raundilõpetaja” kategoorias.

Samuti kuulutatakse välja mitmeid auhindu rahvahääletuse teel. Kategoorias “aasta sisulooja” on nomineeritud ka eestlasest YouTuber NadeKing.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles