HULLUMEELNE MÜÜK Tehisintellektiga taskuseadmed Rabbit r1 AI rabati messil idufirma käest hetkega (5)

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Kas oleksid valmis oma nutitelefoni asendama sellise pisikese retrohõngulise taskuseadmega? Äppidega ei pea enam ise tegelema, kõike juhib tehisintellekt.
Kas oleksid valmis oma nutitelefoni asendama sellise pisikese retrohõngulise taskuseadmega? Äppidega ei pea enam ise tegelema, kõike juhib tehisintellekt. Foto: kaader videost / Rabbit

Milline võiks olla tuleviku telefon? Äkki just selline, nagu idufirma Rabbit praegu kestval tarbijaelektroonika messil CES välja pakkus? Kasutajatele näib nende uutmoodi ning tavalisest telefonist täiesti erinev lahendus meeldivat, sest esimesel päeval loodeti müüa 500 seadet, kuid kaubaks läks kümme tuhat.

Rabbit r1 AI on tavalisest nutitelefonist täiesti erinev, odavam, lahjema riistvara ning kehvema ekraaniga ja vaid pool tavalise telefoni suurusest. See tundub pigem mänguasi kui mobiil. Kuid sellel on sees üks uus asi, mis juhib kõike: vestlusrobot ehk tehisintellekt, mis vastab kasutaja küsimustele ja saab aru inimese häälkäsklustest. Kõik muu toimetatakse taustal kuskil pilves ning kasutaja ei pea oma äppide ja seadetega ise vaeva nägema.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles