ASI AMETLIK: tänavune «Call of Duty» on odavam kui kunagi varem

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Activision

Pärast seda, kui Microsoft kuulutas nelja mängustuudio sulgemist, hakkasid paljud mängurid kahtlema Xboxi ja selle kuutasupõhise mänguteenuse Game Pass tulevikus. 

Muu seas tõusis päevakorda taas mure selle üle, kas Game Passi senine plaan on jätkusuutlik. Teenuse kasutajanumbrite kasv on paigale jäänud ning isegi Microsofti enda poolt edukate mängude loojad ei saa tulevikus kindlad olla. 

Kõige selle valguses küsiti, mis saab tänavusest «Call of Duty» mängust. Kas see lisatakse Game Passi nagu ülejäänud Microsofti mängud või jätkatakse tavapärase kava järgi ehk eraldi müügiga. Väidetavalt vaagis kulisside taga ka kompanii ise seda pikalt.

Nüüd on aga vastus käes – tänavu sügisel ilmuv «Call of Duty: Black Ops 6» saab mängida väga soodsa hinna eest. Nimelt kinnitati, et see jõuab  ilmumise päeval ka Game Passi teenusesse.

Mõned küsimused jäävad siiski veel õhku. Näiteks pole teada, kas «Black Ops 6» toob endaga kaasa Game Passi hinnatõusu. Samuti on lahtine, kas näeme mängus 11. septembri terrorirünnakut.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles