Päevatoimetaja:
Kaido Einama

Selgus OlyBet kevad 2024 e-sporditurniiri uus võitja

Copy
Foto: Postimees e-sport

OlyBet kevad 2024 Counter-Strike 2 turniiri uus finaal on nüüdseks peetud ning selgusid ka üldvõitja ja MÖÖ-LANi VIP-piletite saajad. Võistluse pani kinni võistkond GENESIS.

Tänu kokkuleppemängule tühistati turniiri algne finaal ning võistluselt eemaldati võistkonnad Estownia ning Magneta.

Seetõttu said teise võimaluse varem lõppvõistluselt eemale jäänud Kaboom esports ja peapadjal. Varasemalt olid finaali jõudnud GENESIS ning Mald1vez.

Loosi tahtel kohtusid omavahel kolmest parim formaadis Kaboom esports ja Mald1vez ning GENESIS ja peapadjal. Lõpuks läksid omavahel vastamisi GENESIS ja Kaboom esports, kus 2-1 seisuga väljus turniiri üldvõitjana GENESIS.

Turniiri auhinnafond oli 1400 €, millest võitjatiim pistis taskusse (lisaks MÖÖ-LAN VIP-piletitele) ka 600 eurot.

Esialgne OlyBet kevad 2024 turniiri lõpptulemus tühistati, kuna finaali 17. roundis leidis aset kokkuleppemängu tunnustega võistluse raames olnud ennustusmängu tulemuse mõjutamine.

Seetõttu eemaldati turniirilt võistkonnad Estownia, kelle kõikidel liikmetel ei lubata osaleda MÖÖ-LAN võistlusel, ja Magneta.

Eesti suurima auhinnafondiga MängudeÖÖ esimene võrgupidu MÖÖ-LAN leiab aset juba 7. - 9. Juunil Rakett69 Teadusstuudiotes.

«Counter-Strike 2» põhiturniiri auhinnafond on 10 000 eurot ning lisaturniiri 1500 eurot.

Lisaks toimuvad seal 8. juunil mõõduvõtud mängudes «Tekken 8», «EA Sports FC 24» ja «Gran Turismo 7» ning toimuvad põnevad ettekanded e-spordist ja Eesti videomängude haridussüsteemist. Kohapeal on võimalik vaadata ka põhiturniiri otseülekannet.

MÖÖ-LANi kohta loe lähemalt nende veebilehelt.

Tagasi üles