Päevatoimetaja:
Kaido Einama

Palavalt oodatud rollimängu ilmumispäev lükkub edasi

Copy
Foto: Obsidian Entertainment

Aastal 2020 kuulutas Microsoft, et armastatud mängustuudio Obsidian («Fallout: New Vegas», «Pillars of Eternity») töötab järjekordse suurejoonelise rollimängu kallal. Tänavu ilmuma pidanud «Avowed» ei pruugi aga õigel ajal mängijateni jõuda.

Nimelt raporteeris The Verge'i ajakirjanik Tom Warren, et Obsidian ja teose väljaandja (ning stuudio omanik) Microsoft valmistavad ette uudist, mis teatab «Avowedi» ilmumiskuupäeva edasilükkumisest 2025. aastasse.

Palavalt oodatud rollimängul pole praeguseni, vähemalt ametlikult, konkreetsemat ilmumiskuupäeva. Küll aga jagas Microsoft kogemata uudist, mis väitis selle olevat 12. november.

Võib arvata, et Microsoft on otsustanud mängu edasi lükata, kuna aasta viimases otsas ilmuvate mängude hulk on muutunud liialt suureks.

TÄIENDUS: Xboxi ametlik Twitteri (nüüdne X) konto kinnitas teose edasilükkumist. Uueks ilmumiskuupäevaks saab 2025. aasta 18. veebruar:

Hiljuti lükkus novembri lõppu kauaoodatud «S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl». Samuti peaks veel 2024. aastal meieni jõudma seiklusmärul «Indiana Jones and the Great Circle».

Tagasi üles