Päevatoimetaja:
Kaido Einama

AASTA PÕRUJA: PlayStationi tulistamismängu on ostetud piinlikult vähe

Copy
Foto: Firewalk Studios

Pisut üle nädala tagasi poelettidele jõudnud PlayStation 5 tulistamismäng (saadaval ka arvutil) «Concord» on küll kvaliteetne, ent äärmiselt igav. See kajastub ka statistikas.

Palju on räägitud sellest, kuivõrd suurelt «Concord» arvutil läbi on kukkunud. SteamDB andmetel on samaaegsete mängijate rekord vaid 627 inimest. Ühe analüütiku sõnul on ka läbimüük äärmiselt piinlik.

Väidetavalt on kõnealust teost müüdud kahe platvormi peale kokku umbes 25 000 eksemplari. Neist 10 000 Steamis ja ülejäänud 15 000 PlayStation 5 peal.

Tasub märkida, et tegemist on hinnanguga, kuna Sony ei avalda ametlikult oma mängude läbimüüki.

Piinlik lugu

Vaieldamatult on tegemist häbiplekiga PlayStationi jaoks, kes vaid mõned aastad tagasi panustas suurelt sääraste live service ehk teenusmängude loomisesse. Vahepeal oli töös lausa 12 erinevat projekti, millest kuus hiljem korstnasse kirjutati.

Ka võib tuska põhjustada asjaolu, et hiljuti tõi konkurent Microsoft PlayStationile enda mängu, mis kiirelt miljon eksemplari müüs.

Eks näis, kas septembris kuulutatakse välja uus ja võimsam PlayStation 5, mis paneks inimesi «Concordi» põrumist unustama.

Tagasi üles