Otseülekanne Kas Robin «ropz» Kool jõuab «CS:GO» ajaloo kõige viimase Major-turniiri lõppvooru?

Steven Tiirik
Copy

Juba täna algavad suurejoonelise «CS:GO» turniiri BLAST.tv Paris Major 2023 kvalifikatsioonid. Esimesena hakatakse välja selgitama Euroopa regiooni A-alagrupi meeskondi, kes lunastavad koha põhiturniiril.

A-alagrupis astub võistlustulle ka Eesti parim «CS:GO» mängija Robin «ropz» Kool ja tema tiim FaZe Clan.

Kuna alagrupis mängib kokku 16 meeskonda, kellest pooled ka edasi pääsevad, ei ole otsest põhjust FaZe’i käekäigu pärast karta. HLTV edetabeli paremuselt teise meeskonna jaoks ei tohiks kvalifikatsiooni läbimine mingeid probleeme tekitada.

Kes on aga need ülejäänud meeskonnad, kelle hulgast tasuks «CS:GO» ajaloo viimase Majori võitjat otsida? Lisaks FaZe Clanile oleks suureks üllatuseks kindlasti ka NAVI, Virtus.pro, MOUZi ja fnaticu eemalejäämine põhiturniirilt.

Oluline on mainida ka seda, et Virtus.pro näol on tegemist Majori valitseva meistriga. Rio Major võideti küll Outsidersi nime all, kuid tänaseks on tiim saanud naasta oma originaalse nime juurde.

Ainukese kohaliku meeskonnana asub võitu jahtima nüüdseks legendaarseid mängijaid sisaldav Falcons. Prantsuse tiimi ridades mängivad sellised veteranid nagu KennyS, NBK- ja bodyy, samuti mitu aastat Vitalitys mänginud misutaaa.

Küll aga ei ennustata prantslastele kuigi kõrget edu. HLTV edetabelis 52. kohta hoidva meeskonna edasipääsemine oleks pigem üllatus. Hetkel ei ole neil kasutada ka kodupubliku eelist, sest kuigi põhiturniir toimub Pariisis, mängitakse kvalifikatsioonid maha hoopis Taanis.

A-alagrupis mängivad ka eelmise ja üle-eelmise Majori suurimad üllatajad GamerLegion ja Bad News Eagles. GamerLegioni ridades mängis omal ajal ka teine tuntud Eesti «CS:GO» mängija Kevin «HS» Tarn.

Esimesed mängud algavad Eesti aja järgi kell 12:00. RMR Euroopa gruppide mänge kantakse eestikeelsete kommentaaridega üle ka Postimehe ja Twitch.tv vahendusel.

Kõikidele e-spordi mängudele saad panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles