Otseülekanne Jätkuvad suurima «CS:GO» turniiri BLAST.tv Major kvalifikatsioonid

Steven Tiirik
Copy

Täna jätkuvad «CS:GO» kõige suurema turniiri BLAST.tv Paris Major 2023 kvalifikatsioonid. A- alagrupis jätkab mängimist ka Eesti e-spordi fännide lootus Robin «ropz» Kool koos FaZe Claniga.

Eile oli võimalus FaZe’l end juba Majori veerandifnaalidesse mängima, kuid otsustavas kohtumises NaVi vastu mängis eestlase kodutiim alla kõigi ootusi ja pidi leppima 0-2 kaotusega.

See ei tähenda aga kaugeltki, et FaZe jaoks turniir läbi oleks. Edasipääsu kindlustamiseks on vaja vaid ühte võitu ja esimene võimalus tekib selleks täna kell 19:30, kui FaZe vastaseks on autsaiderina paljude südamed võitnud Bad News Eagles.

Foto: 8. aprilli mängude kava

Päeva üks pärle on kindlasti ka Majori valitseva meistri Virtus.pro ja MOUZ’i omavaheline kohtumine, kus kaks üsnagi tugevat favoriiti mängivad aga ühtäkki omavahel väljalangemise peale. Emb-kumb legendaarne meeskond peab asjad pakkima.

Kõikidele Euroopa RMR mängudele on võimalik eestikeelsete kommentaaridega kaasa elada Postimehe ja Twitch.tv vahendusel. Mänge kommenteerivad Steven Tiirik ja Andre «Blacc» Lepik. Esimesed mängud algavad kell 12:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles