PlayStationi pihukonsool on odavam, kui kartsime, ent jätkuvalt on õhus küsimus...

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: PlayStation

Aprillikuus hakkasid levima jutud, et PlayStation töötab uue pihukonsooli kallal. Hiljem said need ka kinnitust. Toona kandis seadeldis koodnime Project Q, nüüd on aga selgunud ametlik nimi ja ka üllatav hind.

PlayStationi uus pihukonsool hakkab kandma nime Portal. Seadme soovituslik jaehind on aga üllatavalt madal, kõigest 219,99 eurot (sellele lisanud edasimüüjate juurdehindlus).

Odavast hinnast hoolimata ei muutu asjaolu, et tegemist on väiksele sihtgrupile mõeldud seadmega. Masin kasutab Remote Play funktsiooni (mis toimib üle WiFi võrgu), et jooksutada enda 8-tollise LCD-ekraani peal PlayStation 5 mänge.

See tähendab, et lisaks PlayStation Portalile peab kasutajal olemas olema ka PS5 konsool ning sellele ostetud ka mõni mäng. Seega kerkib taaskord õhku küsimus, et kellele see täpselt on mõeldud.

Sony enda sõnul on tegemist ideaalse seadmega «mänguritele kodumajapidamistes, kus neil võib tekkida vajadus jagada oma elutoa televiisorit või lihtsalt mängida PS5 mänge mõnes teises toas.»

Ka tutvustab pihukonsool uut audiotehnoloogiat, mis kannab nime PlayStation Link ning pakub kõrgema kvaliteediga ühendust uhiuute Pulse Elite ja Pulse Explore kõrvaklappidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles