Robin Kool ja FaZe Clan kindlustasid koha «CS2» maailmameistrivõistlustel

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool
Robin Kool Foto: HLTV

Kolme võidu ja ühe kaotusega läbis FaZe Clan eesootava Kopenhaageni Majori kvalifikatsiooniturniiri. Ropz ootab nüüd oma karjääri üheksandat Major turniiri.

Pärast 0-2 kaotust G2 vastu pidi hetkel maailma tiimide edetabeli esikohal asetsev FaZe endale otsa vaatama. Lasud ei tabanud, taktikaliselt olid samuti vastased üle. Oli aga näha, et järgmiseks mängus Eternal Fire vastu oli tehtud vigade parandus.

Esimene kaart läks FaZe’i jaoks üle noatera. Overpassis suutis FaZe küll kohtumist väga kiirelt 11-4 seisuga juhtima asuda, aga kaardi lõpetamiseks enam jõudu ei jagunud. Ühel hetkel suutis FaZe ka oma 12. raundi võita, kui vastased olid juba 9 raundi peal, aga otsustavat 13. punkti ei võitnud normaalajal keegi. Võitja väljaselgitamiseks tuli mängida kaks lisaaega, lõpuks suutis FaZe kaardi siiski 19-17 võita.

Teisel kaardil tundis eestlane koos tiimiga end juba mugavamalt. Kaardivalik langes Nuke’i kasuks, mis teatavasti FaZe’i jaoks väga tugev. See väljendus ka tulemuses. FaZe võitis kaardi 13-5 ja pääses seeläbi «CS2» ajaloo esimesele Majori põhiturniirile.

Mängujärgses intervjuus avaldas FaZe’i mängujuht Finn «karrigan» Andersen heameelt, et saab esimest korda oma kodupubliku ees skeene kõige olulisemal turniiril mängida.

Samuti leiab nüüd lõpuks enne Majorit FaZe Clan ka aega treeninguteks. Seni on alates uue mängija frozeni liitumisest olnud graafik äärmiselt tihe ja reisimist täis.

Praeguseks hetkeks on Majoril koha lunastanud G2, Virtus.Pro, FaZe ja suurüllataja KOI. Hetkel maailma edetabelis 33. kohal asetsev Euroopa segatiim KOI on varasemalt osalenud vaid korra 2021. aasta Stockholmi Majoril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles