Päevatoimetaja:
Kaido Einama

HÄVING! PlayStation sulgeb oma võrgumängu vaid kaks nädalat peale ilmumist

Copy
Foto: Firewalk Studios

23. augustil ilmus PlayStation 5 ja PC peale uus võrgupõhine mitmikmäng «Concord». Tegemist on äärmiselt kvaliteetselt loodud teosega, mis ei suuda mängijale mitte midagi uut pakkuda

Mängijaid on naeruväärselt vähe ning väidetavad läbimüük valmistab piinlikkust. Siiski ei osanud keegi aimata, et PlayStation suurest häbist juhtme seinast kavatseb tõmmata.

Täpselt seda aga mängulooja teebki. Värskelt anti teada, et alates 6. septembrist pannakse mäng kinni. Teost ei ole aga juba praegu võimalik soetada ning kõikidele senistele ostjatele antakse raha tagasi.

Mängu režissööri Ryan Ellise sõnul kaalub stuudio erinevaid võimalusi, kuidas projektiga jätkata. See võib tähendada, et kaheksa aastat arendatud mäng tuleb tulevikus tagasi, ent on ka võimalus, et kaks nädalat jääbi teose elueaks.

Tegemist on ootamatu olukorraga kõikide jaoks. Paljud arvasid, et «Concordilt» eemaldatakse 40 € suurune hinnasilt ning teos jätkab tasuta mänguna. Mõned spekuleerisid, et see lisatakse Sony kuutasupõhisesse PlayStation Plus teenusesse.

Tagasi üles