Nokia toob müügile arvutiga sarnase e-posti haldusega telefoni

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nokia

Nokia toob järgmisel nädalal müügile uue E75 telefoni, mille e-posti rakenduse omadused on esmakordselt võrdväärsed arvutiprogrammiga.



Nokia E75 võimaldab üheaegselt kasutada erinevaid e-mailide kontosid ning sobitub kõigi levinumate e-posti haldussüsteemidega: Gmail, Yahoo, Hotmail, Mail for Exchange jt, teatas Nokia.

Uue külgliugklapiga telefoniga on ülimugav täis-QWERTZ sõrmistikuga hallata e-kirjavahetust, sõnumeid, kontorist-eemal teateid ja manusfaile, automaatselt abistab kirjutamist sõnalõpetus ja kirjavigade parandus.

E-maili vaatele on lisandunud kõik olulised ja harjumuspärased tavafunktsioonid nagu näiteks laiendatud kirjavaade, erinevad kaustad (folderid), e-kirjade otsimine saatja nime, kuupäeva, lisatud manusetüübi ja mahu järgi, samuti kontaktbaasi vaatamine-täiendamine, koosolekuteadete haldamine jms.

Telefonile on installeeritud hääljuhtimisega navigeerimine. Sisseehitatud A-GPS vastuvõtja koos Nokia Maps rakendusega sisaldab üheaastast eestikeelset hääljuhtimisega navigeerimise litsentsi.

E75 ühildub Ovi teenustega, mille abil saab säilitada faile, kasuta Nokia Maps kaarte ja esmakordselt ka N-Gage mängude keskkonda. Telefoni saab kasutada FM ja internetiraadio või MP3-mängijana, tal on ka erinevaid failiformaate toetav videopleier.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles