Video: Renault meelitab uue kupee-kabrioletiga

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Renault

Renault avaldas ametliku info Megane'i kupee-kabrioleti kohta, mille ametlik esitlus viiakse mõistagi läbi peagi algaval Genfi autonäitusel.


Masin saabki nimeks Renault Megane Coupe-Cabriolet, kirjutab

Autonet.ee

.

Auto katus koosneb kahest suure klaaspinnaga sektsioonist, mida elektri ja hüdraulika koostöös on juhil võimalik üles-alla liigutada. Ühest surnud seisust teise liigub konstruktsioon 21 sekundi jooksul.

Katuse klaaspinna suuruseks on 0,47 ruutmeetrit. Renault inseneridel on õnnestunud hästi katuse mahutamine pagasiruumi. Kui muidu on autol pagasiruumi mahtu 417 liitrit, siis allalastud katuse korral tervelt 211.

Megane'i kupee-kabriole pakutakse Euroopas kolme bensiini- ja kolme diiselmootorit. Esimeste töömahud jäävad vahemikku 1,6 kuni 2 liitrit ning arendavad võimsuseks 110 kuni 140 hobujõudu.

Käigukastidest pakutakse kuuekäigulisi manuaale või variaatorit. Võimsaim diisel (110 hobujõudu) komplekteeritakse aga topeltsiduriga kuuekäigulise poolrobotiga.

Autod jõuavad müüki veel sel kevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles