Tallinnas käivitatud «kullerite Uber» toimetab paki kohale tunniga

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postpali kullerteenus
Postpali kullerteenus Foto: PostPal

Esimene kullerite võrgustik PostPal hakkas Tallinnas pakkuma veebirakendusel põhinevat kiirkullerteenust. 

PostPal ühendab e-poe automaatselt läheduses olevate vabade kulleritega ja toimetab kauba kliendini märkimisväärselt kiiremini kui tavaline kullerteenus, reeglina vähem kui tunni jooksul.

Ettevõtte äriidee kohaselt on kulleriteks tavalised inimesed, kes soovivad teenida lisaraha kullerteenust pakkudes. Tänaseks on  PostPali kulleriks registreerunud juba üle 100 inimese.

«PostPali teenus on teiste kullerteenustega võrreldes kiirem ja tunduvalt keskkonnasõbralikum. Pakke jagatakse kullerite vahel vastavalt asukohale ning leitakse parim võimalik saadetise edastamise viis. Suur osa PostPali kulleritest kasutab veoks elektriautosid, jalgrattaid ja isegi ühistransporti,» selgitas PostPali kaasasutaja Harry Kanistik.

Foto: PostPal

Kanistiku sõnul läbivad kõik PostPali kullerid koolituse, et tagada usaldusväärne ning sõbralik klienditeenindus. «Mida paremat ja kiiremat teenindust kuller pakub, seda kõrgem on tema töötasu. Teenuse kvaliteeti saavad paremaks muuta ka kaupmehed ja e-poodide kliendid, andes kullerite kohta tagasisidet,» lisas Kanistik.

Kiirkullerteenust testitakse esialgu valitud e-poodidega ning peatselt hakatakse tegevust laiendama. Lähitulevikus on plaanis hakata kullerteenust pakkuma ka Helsingis, Riias ja Vilniuses.

Praegu on võimalik teenust proovida näiteks e-poes http://ooloomstore.com/ - sisestades seal Tallinna aadressi, pakutakse kasutajale PostPal kiirkulleri võimalust. «Lähinädalatel hakkame poode lisama,» lisas Kanistik.

PostPal on 2015. aasta kevadel sihtasutuse Garage48 arendusnädalavahetuselt tuule tiibadesse saanud idufirma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles