Vertu uus luksusmobiil: disaini suurteos ... kajakatiibadega

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vertu uus mobiil
Vertu uus mobiil Foto: Vertu

Briti luksusmobiilide tootja Vertu näitas sel nädalal ilmavalgust oma uusimale Signature Touch seeria uusimale mudelile, mille puhul pole järjekordselt kokku hoitud ei disaini ega tehnilise võimekuse osas.

Mudeli hinnad algavad Vertu suurusjärgule omaselt 6500 naelast ja küündivad sõltuvalt valitud nahkümbrise omadustest kuni 13 700 naelani. Eelmüük algab valitud e-poodides 28. septembrist.

Valida saab koguni kaheksa eri nahkkatte vahel: alates vasikanahast ja lõpetades alligaatorinaha eri versioonidega ning iga ümbrise saab isikustada kliendi soovitud graveeringuga.

Foto: Vertu

Vertu uue mudeli disainipoole tippsaavutuseks peetakse aga kahel pool kaameraekraani asuvaid metallist «uksi», mis avanedes meenutavad kajakatiibu. Ühe ukse taga peitub microSD mälukaardi pesa ning teise all loogiliselt koht SIM-kaardi paigutamiseks.

Tõeliselt võimsa disaini kõrval on ka selle sisu tehnoloogia viimane sõna. Mobiilis jookseb Android 5.1 platvorm ja varustatud on see 5,2-tollise full-HD (1080-1920) fosfor-LED’iga kaetud LCD-ekraaniga, mida kaitseb 5. põlvkonna safiirkristallist kattega. Pikslitihenduseks on ekraanil suurepärased 428ppi.

Protsessoriks on seadmel 64-bitine kaheksatuumaline Qualcomm Snapdragon 810 jõujaam, millel 4GB RAM-i.

Foto: Vertu

Telefonil on 21-megapiksline PDAF (Phase Detection Auto Focus) põhikaamera, millel f/2.2 ava ja dual-tone LED-välk ning 4k kvaliteedis videote tegemise võimekus. Esikaameral on megapiksleid 2,1 ja sellel on olemas Skype’i tugi.

Salvestusmälu on seadmel kohe kaasa 64GB ning kasvatada saab seda kuni 2 TB-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles