Dilemma: kas minna ise söögini või kutsuda kõhutäis koju?

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toit jõuab telefonidesse.
Toit jõuab telefonidesse. Foto: Kombo

Kui midagi saab teha läbi mobiilirakenduse, siis me seda enam mujal ei tahakski teha. Pangaülekanded, kindlustused, muusika, videod, raamatud, suhtlemine on vaid mõned näited. Ka toitlustus on valdkond, mis samuti kolinud äppidesse ja areneb kiiresti, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Me pole ninapidi ekraanides mitte sellepärast, et oleme zombideks muutunud, vaid hoopis teisel, inimlikumal põhjusel – sest nii on lihtsalt mugavam, kirjutab Hardi Keerutaja Digitargas. See, et kunagi veeb loodi, ei tähenda, et peaksimegi laua taga istudes ankeete täitma, neid välja printima, allkirju andma ja postiga teele panema.

Juba mitu aastat on olemas rakendus Päevapraad, millest näeb suuremates linnades paiknevate söögikohtade päevapakkumisi.

Selleaastane „Eesti parima mobiilirakenduse“ nominent Menüüd märgib kõigepealt kaardil asukoha ja lubab siis soovitud raadiuses otsida kõiki restorane, uurida nende menüüsid ning seejärel juhatab kohale. Idee lihtne, kuid teostus laitmatu.

Foodhunt koondab kümneid restorane ja kiirsöögikohti Harju-, Tartu- ja Pärnumaal, ja kõike ihaldusväärset saab koju tellida. Tallinnas on transpordikulu viis eurot, maksta saab nii kaardiga kui ka sularahas.

Sulle võib huvi pakkuda ka see Digitarga saatelõik:

Loe kasulike rakenduste kohta põhjalikumalt Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles