Digitark teeb 2 päeva otseülekandeid Arvamusfestivali VUNK innovatsioonialalt

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saa osa kõigest sellest, mis toimub Paides Arvamusfestivalil VUNK innovatsioonialal!
Saa osa kõigest sellest, mis toimub Paides Arvamusfestivalil VUNK innovatsioonialal! Foto: Digitark

Digitark on ka sel aastal Arvamusfesativalil Paides kohal reedel, 12. ja laupäeval, 13. augustil ning vahendab otseülekandes VUNK innovatsiooniala arutelusid ja festivalimelu nii Digitark.ee/LIVE kanalil kui ka Arvamusfestivali äpis ja erikanalil Telia TV-s ning MINU.TV-s, et ükski põnev vestlus kaduma ei läheks, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Digitarga ülekanne algab VUNK innovatsioonialalt reedel kell 12 ja lõppeb laupäeva õhtul, kui vestlusringid on peetud ja teemad stuudios kokku võetud, kirjutab Digitark.

#VUNKAF16

Kasuta teemaviidet #VunkAF16 ja mõtle kaasa! Tahame sinust kuulda Twitteris, Facebookis ja Instagramis!

Vaata otseülekannet siitsamast!

VUNKi telgis arutletakse targa linna olemuse ja intelligentsete tehnoloogiate mõju üle ühiskonnale. Vestlusringide teisel päeval analüüsitakse idufirmade olulisust meie majanduselus, aga uuritakse ka virtuaalreaalsuse pugemist kooliellu. Digitaalne jalajälg seotult privaatsust puudutavate oluliste küsimustega saab oma tähelepanu koos VUNK innovatsiooniala arutelud lõppevad põneva teemaga, kuidas lapsed nutimaailmas hakkama saavad.

Sulle võib huvi pakkuda ka see Digitarga saatelõik:

VUNKi telgi esimeses vestlusringis reede päeval algusega kell 13 otsitakse aga vastuseid küsimusele, milliseid muutusi ootab ees meedia sisu ja tarbimine?

Kõikidest VUNK innovatsiooniala vestlustest teeb Digitark ka live-blogid ja lühikokkuvõtted.

Foto: Digitark
Foto: Digitark

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles