Eestis jõudis müügile Gear Fit2 Pro veekindel spordikell

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gearfit2 Pro
Gearfit2 Pro Foto: Samsung

Eestis jõudis müügile täiustatud GPSiga aktivsusseade Samsung Gear Fit2 Pro, mis  on veekindel ja kuni 5ATM survele vastupidav kell.

Gear Fit2 Prol on ujumisdistantsi ja pulsi mõõtmise võimekus, sisse ehitatud GPS jälgimine ning automaatne aktiivsuse tuvastamine, et jälgida nii jooksmist kui ka näiteks jalgrattaga sõitmist.

Spordivõru 1,5-tolline Super AMOLED ekraan on kumer ja puutetundlik.

Spotify ja Endomondo pakub teiste seas Speedo ja Under Armor ning veel ligi 3000 äpi installimise võimalust. Spotify rakenduse abil on võimalik kuulata lemmikmuusikat või vahetada kiirelt lugusid ilma, et peaks oma nutitelefoni taskust välja otsima või kuulata lugusid üldse ilma telefonita.

Automaatne tegevuse tuvastamise funktsioon hoiab kasutaja kõigil liikumistel silma peal ning suudab tuvastada kõndimist, jooksmist, jalgrattasõitu ning ärksamaid tegevusi nagu tantsimine või korvpallitreening.

Gear Fit2 Pro on saadaval nii mustas kui punases värvitoonis ning seda on võimalik ühildada nii Androidi kui iOS operatsioonisüsteemidega nutitelefonidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles