Samsung ja LG esitlevad tehnoloogiamessil CES 2018 uusi säästutelefone

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Elektroonikafirmad Samsung Electronics ja LG Electronics on andnud teada, et esitlevad jaanuari alguses Ameerika Ühendriikides Las Vegases toimuval tehnoloogiamessil CES 2018 oma uusi madalama hinnaklassi nutitelefone.

Samsung esitleb messil uusi telefone Galaxy A8 ja Galaxy A8 Plus, vahendas Lõuna-Korea IT-uudiste portaal Etnews. Galaxy A8-l on 18:9 kuvasuhtega ekraan ning raam sellel praktiliselt puudub. Telefonides saavad olema Bixby Home ja Bixby Remind funktsioonid. Muu hulgas on Samsungi uutel madalama hinnaklassi telefonidel sõrmejälje tuvastussüsteem.

LG esitleb Las Vegases K-seeria telefoni. Esmakordselt on K-seeria telefonil sees mobiilmakse LG Pay funktsioon, mis seni on olnud selle mobiilitootja kõrgema hinnaklassi telefonides. LG K-seeria telefonides on FM-raadio funktsioon, mis võimaldab saada infot ka olukorras, kui mobiilivõrk on mingil põhjusel, näiteks maavärina tõttu rivist väljas.

Samsung ja LG sihivad A- ja K-seeria telefonidega eelkõige Lõuna-Ameerika ja India turgu.

Tõenäoliselt Samsung ja LG messil CES 2018 premium-klassi telefone ei esitle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles