Samsung Galaxy S9 saabub juba järgmisel kuul

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koh Dong-jin.
Koh Dong-jin. Foto: KIM HONG-JI/REUTERS

Samsung tutvustab oma järgmist lipulaevtelefoni Galaxy S9 maailma suurimal mobiilinäitusel Mobile World Congress (MWC), mis algab 26. veebruaril ja kestab esimese märtsini.

Samsung Galaxy S9 esmaesitlust MWC'l kinnitas Las Vegases toimuval CES-tehnoloogiamessil viibiv Samsungi mobiilijuht Koh Dong-jin. Täpset kuupäeva mees siiski paika ei pannud.

Galaxy S9 kohta ei ole hetkel kuigi palju teada, kuid tõenäoliselt ei hakka see erinema väga palju praegusest lipulaevast S8. Mõnede lekkinud ideekuvandide järgi pidid kaks telefoni sisuliselt identsed olema. Küll aga muudab oma asukohta sõrmejälje andur, mis kolib kaamera alla. S8 puhul paikneb see rohkem külje peal.

Koh lisas, et Samsung plaanib sellel aastal veel välja lasta ka «kokkupandava» mobiiltelefoni. Mida täpsemalt kokkupandav tähendab, seda ta ei täpsustanud, kuid tõenäoliselt saab sellel olema kumer ekraan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles