Huawei Mate 10 Pro käis testiks suusamäel kaasas

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Huawei

Huawei telefonid ei ole siinmail enam eriliseks uudiseks ning oma hea hinna ja omaduste suhtega on see Hiina tootja võitnud paljude tarbijate poolehoiu. Nüüd aga on lisaks soodsama hinnaklassi aparaatidele, hakatud üha enam pürgima ka teiste tootjate lipulaevade mängumaale. Nii teemegi tutvust Huawei mudeliga Mate 10 Pro, kirjutab Mart Laanemäe tehnoloogiaportaalist Digitark.

VÄLIMUS

Esimese asjana jääb iga telefoni puhul silma ikka selle välimus. Ja see aparaat on kena. Pea äärteni ulatuv ekraan ning selle ümber sulanduv korpus ning tagumine paneel loovad kalli, mida see telefon tegelikult ka on, ja kvaliteetse mulje. Loodetavasti ei ole esmamulje petlik ning kasutatud materjalid on tõesti head ning osutavad kulumisele ja kriimudele piisavat vastupanu. Paraku aga on see ilu üpriski libe ning seega on telefoni tegelikult päris keeruline kindlalt käes hoida. Seda olukorda parandab muidugi vastav ümbris, aga nagu ikka, kaob viimase kasutamisel peitu enamik disaini pandud ponnistustest. Õnneks on Mate 10 Pro korpus lisaks heale väljanägemisele ka veekindel.

EKRAAN

Lisaks üldisele välimusele, tuleb eraldi ära mainida ka ekraan. See on suur, lausa 6 tolli. Kuid tänu sellele, et ulatub pea servadeni, on kogu telefon ise ikkagi veel normaalsete mõõtudega ning ei meenuta tahvelarvutit. Ekraani servadeni viimisega on saavutatud see, et konkurentide 5,5″ ekraaniga telefonid on enam-vähem sama suured kui Mate 10 Pro. Rahule võib jääda ka ekraani eraldusvõimega, milleks on 2160 x1080 ja piksli tihedusega 402 ppi. Muidugi leidub seadmeid, mis pakuvad paremat eraldusvõimet, kuid need tarbivad ka rohkem energiat ning seni kui kahte telefoni kõrvuti ei pane, on ka Mate 10 Pro ekraan väga hea. Miinusena tahaks küll öelda, et puudu on “alati sees” funktsionaalsus. Olles, kord harjunud, on selle puudumine tegelikult päris häiriv. Mate puhul tuleb seega kella ja teavituste vaatamiseks ekraan iga kord eraldi sisse lülitada.

Loe edasi ja vaata telefoniga suusamäelt tehtud pilte Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles