Daimler: Taxify on ideaalne täiendus meie portfellile

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify sõidujagamisteenus.
Taxify sõidujagamisteenus. Foto: INTS KALNINS/REUTERS

Saksa autotootja Daimler peab suurinvesteeringut eestlaste sõiduvahendusplatvormi ideaalseks täienduseks oma seniste teenuste portfellile.

«Investeerides Taxifysse laiendab Daimler oma tugevat positsiooni mobiilsusteenuste, sealhulgas sõidujagamise valdkonnas. Taxify kujutab endast ideaalset täiendust Daimler Mobility Servises protfooliole,» ütles Postimehele Daimleri jagamisteenuse platvormi Moovel esindaja Michael Kuhn.

Kuhni sõnul on Daimleri senistest sõidujagamise lahendustest edukaimaks osutunud MyTaxi ja seda nii Euroopas kui Ladina-Ameerikas. Kokku on Daimleri teenustel car2go, moovel ja mytaxi tänaseks 22 miljonit registreeritud kasutajat. Seda kokku 100 linnas Euroopas, Põhja-Ameerikas ja Hiinas.

Lisaks on ettevõttel Daimler Mobilty Services osalus sellistes jagamislahendustes nagu Blacklane, Careem, Chauffeur Privé, FlixBus, Turo and Via.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles