Peugeot võtab ette luksuslikud mudelid

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RCZ
RCZ Foto: Peugeot

Sarnaselt Citroënile kavatseb ka Peugeot alustada oma mudelitest mugavamate versioonide tootmist - kui esimese puhul on uue seeria nimeks DS, siis Peugeot'l

hors-serie

.


Nimetusi erinevates riikides tõlkima ei hakata, seega analoogse nimega autod ilmuvad ka Eestisse. Prantsuse keelest tõlgituna peaks

hors-serie

tähendama seeriavälist või masstootmisest eraldiseisvat, kirjutab

Autonet.ee

.

Uue alambrändi alla tahetakse esialgu tuua kolm mudelit. Esimeseks neist on eeloleval suvel müügilejõudev kupee Peugeot RCZ. Teisena valmib ilmselt 508, mis teadupärast asendab turul korraga kahte mudelit: 407 ja 607.

Peugeot 508 seeriaversiooni prototüüpi näidatakse ilmselt sügisesel Pariisi näitusel, universaali sellest aga mõned kuud hiljem. Kolmandast hors-serie mudelist pole veel midagi teada, kuid ilmselt jõuab see turule 2012. aastal.

Citroëni esimene DS-mudel oli C3 põhjale ehitatud DS3. Teise mudelina valmib crossover DS5. Edasi ilmub pisut kompaktsem DS4, mida ideeautona DS High Rider eelmise nädala lõpus uksed sulgenud Genfi näitusel ka demonstreeriti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles