Groupon lõpetas Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis tegutsemise

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Groupon.
Groupon. Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel majanduslikesse raskustesse sattunud sooduspakkumiste vahendusteenus Groupon teatas, et sulges eile Skandinaavia riikides oma ärid, kirjutab Techradar.

Viimastel kuudel on ettevõte olnud tormiliste muudatuste keerises - koondati 1100 töötajat, vahetati välja tegevjuht ning lõpetati tegevus Marokos, Uruguais, Panamas, Filipiinidel, Puerto Ricos, Taiwanis ja Tais.

Aasta alguses lahkus Groupon Kreeka ja Türgi turgudelt ning müüs investeerimisfirmale Sequoia maha oma India üksuse.

2008. aastal asutatud Groupon on viimastel aastatel üritanud sooduspakkumiste turu kasvu vähenemise tõttu ettevõte fookust muudele ärivõimalustele ümber suunata ning organisatsiooni ümber struktureerida.

Käesoleva kalendriaasta kolmandas kvartalis oli ettevõtte käibeks 713,6 miljonit dollarit ehk pea sama palju kui aasta varem. Kulumieelseks ärikasumiks (EBITDA) oli 56,3 miljonit dollarit, mullu oli samaks näitajaks 63,9 miljonit dollarit. Ettevõtte börsiväärtuseks on hetkel 1,58 miljardit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles