Honda uus Type R on CR-Z

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: whatcar.ee

Pärast Honda Civic Type R tootmisest mahavõtmist tuli Honda välja uudisega ehitada uus sportlik mudel Honda CR-Z baasil. Nagu sellele mudelile omane, saab ka CR-Z Type R hübriidmootori ja tegelikult esitletigi seda Honda CR-Z Hybrid R kontseptsiooni nime all, kirjutab whatcar.ee

Pärast Honda Civic Type R tootmisest mahavõtmist tuli Honda välja uudisega ehitada uus sportlik mudel Honda CR-Z baasil. Nagu sellele mudelile omane, saab ka CR-Z Type R hübriidmootori ja tegelikult esitletigi seda Honda CR-Z Hybrid R kontseptsiooni nime all.

Ekki täpsemaid tehnilisi andmeid ei ole avalikustatud, saab autol olema uus turboga varustatud neljasilindriline bensiinimootor, millele annab nö "vahemuhvina" hoogu juurde elektrimootor.

CR-Z R-tüüpi hakatakse tootma kahes versioonis: nö tavaline variant, koguvõimsusega 160 hj ning võimsam versioon, koguvõimsusega 200 hj.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles