Galerii: McLaren esitles uut superautot

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti autotootja McLaren avalikustas esimesed ametlikud pildid järgmisel nädalal Genfi automessil esitlusele tulevast superautost 570 GT, vahendab Auto Express.

McLaren reklaamib uut GTd kui kõige laiemate kasutusvõimaluste ning luksuslikuma varustusega autot, mille ettevõte on iial tootnud.

570 GT hind algab 200 000 eurost ning esimesed tellijad peaks sõiduki kätte saama juba käesoleva aasta lõpus.

Võrreldes sõsarmudeli Coupéga on GT (nagu ka nimi reedab) palju sobivam pikemate vahemaade läbimiseks. Vedrustust on muudetud pehmemaks, väljalaskesüsteemi vaiksemaks, pagasi paigutamiseks on rohkem ruumi, sisustuses kasutatakse ulatuslikult nahka, istmeid on võimalik elektriliselt enda järgi kohaldada ning neile on lisatud ka soojendus.

Tehnilised näitajad on siiski suures osas samad nagu Coupél. Auto mootoriks on 562 houjõuline 3,8 liitrine topeltturboga V8 ning käigukast on seitsmekäiguline. Nullist sajani kiirendab GT 3,4 sekundiga ehk 0,2 sekundit aeglasemalt kui Coupé. Selle põhjuseks on 37 lisakilo, mis tekkisid tagaosas kasutatava klaasi tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles