Telia, Elisa ja Tele2 kliendid vabanesid Belgias rändlustasudest

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiilimast. Foto on illustratiivne.
Mobiilimast. Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel

Telia, Elisa ja Tele2 Belgias viibivad kliendid ei pea täna Brüsselis toimunud sündmuste valguses muretsema oma lähedastega suhtlemisel ja muudel asjaajamistel rändlustasude pärast, kuna ettevõte võimaldab kasutada oma teenuseid tasuta.

Telia juhtkonna otsusel on vahemikus 22.03-24.03 Telia ja Diili lepingulistel klientidel ning kõnekaartide kasutajatel Belgiast Eestisse tehtud kõned, saadetud SMS-id ja kasutatud mobiilne andmeside tasuta. Samuti on tasuta Belgias vastu võetavad kõned, teatas ettevõte.

Telia teatel soovib ettevõtte tulla selle sammuga vastu kõigile Belgias viibivatele klientidele, et neil oleks võimalik oma pere ja lähedastega ühenduses olla.

Elisa teatas, et ühineb Telia algatusega ning tänasest on ka Elisa kliendile kõned Belgiast Eestisse tasuta, samuti sõnumite saatmine. Arvestades tänaseid sündmuseid Brüsselis võimaldab Elisa oma lepingulistel ja kõnekaardi klientidel helistada 22.03-24.03.16 Belgiast Eestisse tasuta. «Soovime, et kõik Elisa kliendid saaksid praegust olukorda arvesse võttes hoida lihtsalt kontakti oma pere ja lähedastega,» teatas Elisa pressiesindaja Marika Raiski.

Hiljem lisas Elisa tasuta teenuste hulka ka Eestist Belgiasse helistamise.

Esmaspäeva õhtupoolikul teatas ka Tele2, et on otsustanud oma Belgias viibivatele lepingulistele klientidele pakkuda vahemikus 22.03-24.03 tasuta sissetulevaid ja väljuvaid kõnesid ning SMS-ide saatmist, et nad saaksid lähedastega sidet pidada, muretsemata seejuures rändlustasude pärast.

Brüsselis hukkus täna kolmes eri plahvatuses esialgsetel andmetel kokku vähemalt 26 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles