Vaata, milline on Facebooki juhi uusaastalubadus

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Zuckerberg.
Mark Zuckerberg. Foto: SCANPIX

Sotsiaalvõrgustiku Facebook asutaja ja tegevjuht Mark Zuckerberg teatas oma kontol, et on andnud endale ühe ambitsioonika uusaastalubaduse, vahendab Quartz.

«Ma esitasin endale väljakutse - olla 2017. aasta lõpuks külastanud kõiki USA osariike ning suhelnud nende elanikega,» teatas Zuckerberg oma Facebooki kontol.

«Pärast tormilist eelmist aastat loodan ma selle väljakutse abil minna välja ja rääkida inimestega sellest, kuidas nad elavad, töötavad ning mida nad tulevikust arvavad.»

Multimiljardäri sõnul tuleb tal lubadusest kinni pidamiseks külastada aasta lõpuks veel umbes 30 osariiki.

Riigis ringi reisimise plaaniga annab ta ühtlasi hoogu ka juba varem meedias üles kerkinud spekulatsioonidele, mille järgi plaanib 32aastane ettevõtja kätt proovida ka poliitikas.

Sellele viitab ka hiljutine kokkulepe ettevõtte nõukoguga, mille järgi on tal lubatud kaks aastat valitsuse heaks töötada, ilma, et ta kaotaks Facebooki üle kontrolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles