Uus nimekirjade koostamise äpp To-Do ja milleks seda vaja on

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Microsoft To-Do list veeb

Microsoft tõi välja listide koostamise äpi To-Do, mis võlub lihtsuse ja ilusa disainiga. Nimekirju tehti juba ammu enne nutitelefone. Ikka selleks, et organiseerida elu ja tegemisi, suunata fookust ja liikuda eesmärkide poole. Meie kõigi ööpäevas on samapalju tunde. Ometi näib, et on inimesi, kelle elu edeneb paremini ja neid, kes kurdavad, et kogu aeg kulub valedele asjadele, kirjutab Hardi Keerutaja tehnikaportaalist Digitark.

Produktiivsuse koolitajate õpetus taandub soovitusele valida õige tegevus. Ehk siis see, millest meie päev koosneb, sõltub tegevustest, mida valime. Et need tegevused ja ülesanded ei ununeks, vaid oleksid silme ees, tulevad appi listide koostamise äpid. Olen proovinud kümneid erinevaid, kuid lõpuks jäänud kasutama siiski kõige lihtsamaid.

Viimasel ajal koostan Keepi nimekirja kuuest asjast, mida tahan järgmise päeva jooksul ära teha. Kui midagi saab tehtud, kriipsutan maha. Tegemata ülesanded tõstan järgmisele päevale esimesteks. Keerukad lühemale ja pikemale ajale organiseeritud eesmärkide tulbad minu puhul ei tööta. Seega on näiteks populaarne Wunderlist osutunud liiga kohmakaks.

To-Do on lausa uskumatult lihtne äpp

To-Do on tänapäeva keerulises maailmas lausa uskumatult lihtne äpp, mida pole püütud lisafunktsioonidega vingemaks teha. Sellega saabki ainult nimekirju teha ja hiljem ükshaaval maha kriipsutada. Vajadusel ka meeldetuletusi seada. Kõik on silme ees. Pole võimalik, et osad plaanid ununevad alamkaustade rägastikku.

Mis võimalusi äpp veel pakub, loe juba lähemalt Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles