Spordisõbrad rõõmustage: Fitbit esitles kolme uudistoodet (1)

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fitbit

Spordisõpradele tooteid loov Fitbit esitles täna kolme uudistoodet: kella Fitbit Ionic, juhtmevabasid kõrvaklappe Fitbit Flyer ja elektroonilist kaalu Fitbit Aria 2.

Fitbit Ionici tark- ja riistvara on otsast lõpuni ettevõtte enda toodetud. Selle peamised omadused on:

  • Neli päeva kestev aku
  • GPS
  • Veekindlus kuni 50 meetri sügavuseni
  • Salvestusruum muusika tarvis
  • Kontaktivabad maksed

Kellaga on kohe kaasas neli äppi: Starbucks, Pandora, Strava ja AccuWeather, kuid kood on avatud ka teistele arendajatele. Kella saab ühendada Fitbiti mobiiliäpiga.

Kella hinnaks on 300 dollarit ja eelmüüki jõuab see juba sel nädalal. Oktoobris jõuab see ka veebipoodidesse, näiteks Best Buy, Target, Dicks's Sporting Goods jne.

Foto: Fitbit

Fitbit Flyeri nime kandvad kõrvaklapid on juhtmevabad ja higistamiskindlad. Neid saab siduda Ionicu nutikellaga, mille salvestuskettale mahub ligi 300 muusikapala. Seega võib sportima minnes telefoni koju jätta. Valikus on kaks heliskeemi (Signature ja Power Boost), mobiiliga ühendatult saab pidada telefonikõnesid.

Aku vastupidavuseks on kuus tundi (Apple'i BeatsX-il näiteks kaheksa tundi). Hinnaks on 130 dollarit.

Foto: Fitbit

Fitbiti uus kaal on saanud uuema disaini, kiirema käivitamise ja võimaluse lisada kuni kaheksa kasutaja andmeid nende kaalu jälgimiseks. See suudab näidata lisaks kehakaalule ka rasvaprotsenti, kaalukõikumisi ja muud. Hinnaks 130 dollarit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles