Viimane Lamborghini Reventon jõuab ostjani

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lamborghini

Viimane ülikalli superauto Reventoni eksemplar jõudis eile Lamborghini diileri salongi Birminghamis, kus see lähipäevadel kliendile üle antakse.


Lamborghini valmistas, nagu plaanitud, kokku kakskümmend kaks eksemplari, millest müüki pandi kakskümmend, vahendab Autonet.ee Autonews.ru'd.

Meenutagem veelkord, et kõik Reventonid peale viimase osteti ära veel enne selle ametlikku esitlust eelmise aasta septembris. 

Tundmatuks jääda soovinud klient ütles, et ei ostnud Lamborghini Reventoni vaid garaažis hoidmiseks ja imetlemiseks, vaid kavatseb selle 650-hobujõulise V12-ottomootori ja luksusliku varustusega superauto igapäevaselt kasutusele võtta. Võtmed annab kliendile üle Lamborghini tegevjuht Stefan Winkelmann isiklikult.

Lamborghini lõi oma Reventoni suurima saladuskatte all. Veel pool aastat enne selle ilmumist polnud sellise superauto võimalikust müügiletulekust midagi teada. Kummalisel kombel ei teadnud seekord uuest mudelist midagi ka kõikvõimalikud spioonid.

Teisalt töötati kõnealune projekt välja ka üsna ruttu, vaid aasta jooksul. Oli ju tegelikult vaja vaid uut kujustust - tehniliselt poolelt on Lamborghini juba ammu tegija olnud. Seega ongi Reventon põhiliselt uus kere, uus salong ning uus hind. Mõeldud eelkõige neile, kellel Murcielagost enam ei piisanud.

Loe lisaks: Lamborghini esitles uut superautot

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles