Aasta auto tiitliga pärjati Detroidis Hyundai Genesis

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genesis.
Genesis. Foto: Hyundai

Mitme Ameerika autoajakirja väljaandja On Wheels Media nimetas 2009. aasta autoks Hyundai Genesise.


Prestiižne auhind anti firmale üle Detroidi ooperimajas toimuva Põhja-Ameerika rahvusvahelise autonäituse raames, selgub autonäituse ametlikult kodulehelt.

Maasturite kategooriaks valiti aasta parimaks Ford Flex.

1996. aastast On Wheels Media ja autonäituse koostöös korraldataval autasustamisel saab pärjatud aasta firma, aasta linnaauto, aasta linnamaastur jt. Lisaks sõltumatutele ajakirjanikele saavad võitjate valikusse panustada ka tarbijad, kes valivad veebis hääletades välja oma lemmikud On Wheels Media ajakirjades avaldatud autoreeklamide seast.

Hyundai 2009. aasta tagasillaveoline sedaan Genesis on võrreldav maailma juhtivate premium-klassi sportlike sedaanidega, kuid on seejuures saadaval mõistlikuma hinnaga.

Auto on varustatud võimsa, 375 hobujõudu arendava Tau 4,6-liitrise V8-mootoriga ning oma segmendis juhtiva standardina kaasas oleva turvavarustusega. Lisaks pakutakse Genesisele parimat garantiid USAs - Hyundai 10 aasta või 160 000 km mootori garantiid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles