Porsche pakub 24 000 krooniga koolitust Leipzigi ringrajal

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: whatcar.ee

Võib vaid ette kujutada, kui paljudele on unistuseks istuda kordki elus kõige võimsama Porsche rooli ja kihutada mööda ringrada. Ja mitte üks ega kaks ringi, vaid kaks päeva ja 450 km järjest! 

See kõik on võimalik! 24 000 krooni eest saab osta Saksamaal Leipzigis asuvas Porsche Sports sõidukoolis endale koolituspogramm, kus on võimalus end uute Porsche mudelitega täiesti «tühjaks» sõita, kirjutab Whatcar.ee.

Hinnad ja võimalused on mõistagi erinevad. Kolmetunnine sõidukoolitus neljasele grupile maksab alates 255 eurost ehk 4000 kroonist. Osalejatel peab olema vähemalt 3-aastane juhistaaž ja südamestimulaatoriga rajale ei lasta. 

Kui sõiduoskused on paranenud, võib võtta Perfomance kursuse, kus saab kihutada kaks päeva jutti, ühtekokku ligi 450 km nö võidusõidurežiimis. See maksab juba ligi 1500 eurot ehk 24 000 krooni. 

Kui pärast Perfomance kursust on läbitud ka kahepäevane Master kursus (mis maksab pisut üle 26 000 krooni), võib osaleda juba Porche Sports Cupil ehk päris võistlusel. 

Loomulikult enda raha eest soetatud või renditud spetsiaalselt ettevalmistatud masinal. Võimalus on ka lihtsalt autot rajal sõitmiseks rentida. Näiteks Porsche 911 rent üheks päevaks maksab 550 eurot ehk 8600 krooni. 

Leipzigi ringrajale on antud FIA ametlik tunnistus, ta on 3,7 km pikk ja pakub 10 põnevat kurvi, mis on loodud insipreerituna sellistest legendaarsetest radadest nagu Suzuka, Sebring, Monaco, Nürburgring, Monza ja Lagunaseka. 

Rajal on 30 videokaamerat, et parim ringiaeg saaks fikseeritud. Lisaks on kaamerad autos, et investeeringut sõiduelamusse saaks hiljem ka sõpradele-tuttavatele näidata. 

Whatcarile anti võimalus Leipzigi rada ja erinevaid uusi Porsche mudeleid proovida. Elamus oli kahtlemata võimas! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles