Pideva auruga triikides on võimalik aega säästa!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Philips

Üks triikimissüsteemide uuendustest on Philips PerfectCare Elite Silence aurutriikimissüsteem revolutsioonilise OptimalTEMP tehnoloogiaga, mis võimaldab triikida erinevaid tekstiiltooteid ilma harjumusliku temperatuuri seadistamiseta ja riiete kõrvetamiseta.

Foto: Philips

Mis on Philips PerfectCare Elite Silence aurutriikimissüsteem?

PerfectCare Elite Silence on Philips´i parim aurutriikimissüsteem Silent Steam´i tehnoloogiaga. Vaikne, kuid eriti võimas. Selles kasutatav OptimalTEMP tehnoloogia hoolitseb selle eest, et erinevate kangaste triikimisel ei pea Sa enam ise temperatuuri seadistama, vaid masin teeb seda Sinu eest – alustades teksastest või siidist ning lõpetades villaga. Põletuskaitse tagatakse igat liiki triigitavatele kangastele. Kusjuures triikimise katkestades, näiteks järgmisi riideid ette valmistades, ei ole vajadust triikrauda alusele panna – selle võib julgelt jätta triikimislauale või... triigitavale riidele.

Seda triikimissüsteemi on testinud ja selle suurepärast jõudlust on kinnitanud sellised tekstiilivaldkonna ekspertide instituudid nagu DWI, IWTO ja Woolmark. Viimase mainitutest –  Woolmark´i –  Apparel Care programm aitab tarbijatel valida kvaliteetseid riiete hooldusvahendeid, mida ettevõtte instituut on kinnitanud kasutamiseks isegi villastele toodetele. Arvesse peab võtma ka seda, et kasutades triikimissüsteemi poolt pakutavaid eeliseid, saad Sa pikendada oma lemmikriiete eluiga, kuna auru abil saab riideid värskendada ja hävitada isegi kuni 99,9 % nendesse kogunenud bakteritest, vältides sel moel tarbetuid pesemis- või puhastuskordi.

Millised on Philips PerfectCare Elite Silence triikimissüsteemi eelised?                           

Foto: Philips

Nüüd saad triikida kõike alates teksastest kuni siidini temperatuuri seadistamata. Tagame ilma kõrvetamiseta triikimise igat liiki kangastele. Revolutsiooniline tehnoloogia põhineb täiustatud tundlikul juhtprotsessoril, mis kontrollib täpselt triikraua talla temperatuuri, ja eriti võimsal multikaamerate tsüklilisel aurumootoril, mis tagab suurema koguse auru tõhusamaks triikimiseks ja eriliselt kergekaalulise triikraua mugavamaks ja kiiremaks triikimiseks.

 
Foto: Philips

Mida rohkem auru, seda kiirem triikimine. Tekitatakse muutumatu võimsusega aur, mis tungib sügavale kangasse, tehes triikimise kiiremaks ja hõlpsamaks. Aurustamisvõimsust on võimalik kohandada Sinu vajadustele – saadaval kuni 7,5-baarise aurusurve ja 450 g lisaauruga.

 
Foto: Philips

Aurutriikimissüsteemi triikraud on uskumatult kerge kaaluga ja sellega on väga mugav töötada. See libiseb õrnalt üle kangaste, eemaldab kiiresti tugevamad kortsud ja vähendab koormust liigestele, mille tõttu on ka vertikaalne aurutamine eriti lihtne ja tõhus. Nii saab hõlpsasti eemaldada kortsud isegi kõige õrnematelt riietelt, näiteks, jakkidelt, kleitidelt ja raskesti triigitavatelt kangastelt plisseeri, kaunistuste, nööpidega jne.

 
Foto: Philips

Triigi, kui Su ümber viibib Su pere, vaadates televiisorit, ja mitte kedagi ei häiri auru müra. Silent Steam´i tehnoloogia tagab vaikse, aga väga võimsa auruvoo. Aurutriikimissüsteem on varustatud müra summutavate aurufiltritega, vähendamaks auru poolt tekitatavat müra, ja helineelava platvormiga, vähendamaks pumba müra selle alusel. 

 
Foto: Philips

Võimalik triikida ja värskendada riideid ka vertikaalselt. Sobib eriti kleitidele, jakkidele ja isegi kardinatele.

 
Foto: Philips

Philips´i parim ja kriimustuskindlam – 5-tärni triikraua tald titaanoksiidi kihiga. Sealjuures, tänu OptimalTEMP tehnoloogiale, ei pea triikimise ajal triikrauda asetama tagasi alusele – lihtsalt jäta triikraua tald kangale või triikimislaua kattele ilma lisatarvikuteta. Ei saa kahjustatud ega kõrvetatud ei riie ega triikimislaud.

 
Foto: Philips

Aurutriikimissüsteem on välja töötatud kasutamiseks kraaniveega. Kui triikimise ajal saab veepaak tühjaks, saad seda lihtsalt täita ilma ooteajata või triikrauda välja lülitamata. Senikaua tagab Philips´i eksklusiivne ja ideaalselt paigaldatud Easy De-Calc Plus funktsioon täiusliku meetodi, vabanemaks katlakivist ja pikendamaks aurutriikimissüsteemi eluiga. Lambikese ja heliindikaatori abil annab see märku, kui on vaja teha väga lihtsalt teostatavat puhastust.

 
Foto: Philips

Philips PerfectCare Elite Silence on varustatud pikema auruvooliku ja toitejuhtmega kui teised mudelid. See annab võimaluse triikida palju lihtsamalt kardinaid või riideid vertikaalselt. Selle mudeli komplekti kuulub ka kaitsekinnas. See kaitseb Su kätt kuuma auru eest, kui hoiad käes kardinaid või pingutad vajadusel kangaid vertikaalselt triikides.

 

 

Kuidas kasutada Philips PerfectCare Elite Silence triikimissüsteemi?

Kust saab osta Philips´i triikimissüsteemi?

Täpsemat teavet Philips PerfectCare Elite Silence süsteemi ja selle soetamisvõimaluste kohta saad www.philips.ee/triikimissüsteemid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles