Uue tolmuimejaga saab ka põrandaid pesta (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Philips

Puhta kodu eest hoolitsemine nõuab nii regulaarselt tolmuvõtmist kui ka põrandate pesemist. Ilmselt igaüks meist teab kui tüütu see olla võib. Esmalt kolista tolmuimejaga mööda elamist ja siis otsi välja põrandapesuks vajalikud harjad-mopid. Miks küll neid kahte ühendada ei võiks? Võibki!

Kolm ühes  PowerPro Aqua varrega tolmuimeja ühendab endas nii tolmukotivaba tolmuimejat, kõikide põrandapindade pesuks vajalikku märgupesu komponenti ning eemaldatavat käsitolmuimejat. Viimane on mugav selleks, kui vaja pääseda ligi keerulisematesse kohtadesse, samuti aga näiteks auto puhastamiseks.

Energiat ammutab tolmuimeja akudest mis tähendab, et selle majas või korteris ringi liikudes ei pea muretsema takerduva elektrikaabli pärast. Seejuures saab ühekordse laadimisega koristada ka suuremad elamised, sest akult töötab tolmuimeja kuni 40 minutit.

Uuenduslikku tehnoloogiat on PowerPro Aqua tolmuimejas palju. Selle kolmekihiline pestav filter tagab puhtama õhu kuna suudab kinni püüda kuni 0,3 mikroni suurusi mikroorganisme – baktereid, õietolmu ja allergeene.

Tähelepanuväärseid lahendusi on teisigi. Näiteks otsak tagab võimsa jõudluse kõvakattega põrandatel ja vaipadel. Tänu motoriseeritud harjale ja optimaalsele õhuvoolule korjab üles tolmu ja erinevad ebemed ühe puhastuskorraga. Kaardus õhukanal suurendab süsteemi siseneva õhu kiirust veelgi mis tagab tolmu parema eraldumise.

​​

Juhtmeta võib puhastada mis tahes kohas ja mis tahes põrandakatet.

Korpuses asub käsitolmuimeja mööbli ja raskesti ligipääsetavate kohtade puhastamiseks.

Ainulaadne pesemissüsteem kontrollib veekogust, et tagada optimaalne niiskus kõigil kõvakattega põrandatel.

Saksa tehnoloogia põhjal väljatöötatud 3-kihiline pestav filter võimaldab püüda enam kui  90 % eriti peeneid osakesi nagu kuni 0,3 mikroni suurusi mikroorganisme (paljusid baktereid, õietolmu ja allergeene), tagades puhtama õhu.

TriActive Turbo otsak tagab võimsa jõudluse kõvakattega põrandatel ja vaipadel. Motoriseeritud hari ja optimaalne õhuvoog korjavad üles tolmu ja ebemed ühe puhastuskorraga.

PowerCyclone 4 tehnoloogia tagab võimsad tulemused ühe puhastuskorraga. Õhk siseneb suure hooga PowerCyclone 4 süsteemi ja kaardus õhukanal suurendab selle kiirust veelgi, eraldades tõhusalt tolmu õhust.

Juhtmeta puhastus tänu võimsale 18 V liitiumiooniakule, mis tagab 40 minutit puhastusaega. Nüüd ei ole juhe enam takistuseks, ja seadet saab hõlpsasti viia ühest ruumist teise või lihtsalt imeda tolmu/pesta vajalikku pinda.

Uus tolmukotita PowerPro Aqua tolmuimeja annab võimaluse tühjendada tolmukamber ilma mustust puutumata.

Imab tolmu kõikidelt kõvakattega põrandapindadelt ja vaipadelt. Lisades pesusüsteemi, peseb ohutult kõiki kõvakattega põrandapindu.
Foto: Philips

Rohkem teavet Philips PowerPro Aqua ja selle ostuvõimaluste kohta saate www.philips.ee

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles