JustWatch jõudis täna Eestisse

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Eestisse laienes täna maailmas tuure üles võttev teenus JustWatch, mis otsib mitmete platvormide seas üles just selles riigis üle interneti mahamängimiseks kättesaadavad filmid, sarjad ja telesaated.

Möödunud aasta algul tegevust alustanud JustWatch oli seni kättesaadav 18 riigis ning seda on nüüdseks kasutanud enam kui 18 miljonit inimest.

Teenus võimaldab ühe otsinguga saada vasted sellistest platvormidest nagu Netflix, iTunes, Google Play, iTunes ja Viaplay ning saada ühtlasi infot viimati neisse keskkonda lisatud uuest sisust.

Kui mõni film on samaaegselt kättesaadav mitmes keskkonnas, siis on võimalik jälgida kohe ka seda, millises neist on selle vaatamine kõige odavam.

Vasteid saab filtreerida veel näiteks selle põhjal, kas need on saadaval mahamängimiseks või ostmiseks, on nende kvaliteediks HD või SD, lisaks tootmise aasta, sisukategooria ja reitingu alusel.

Teenus on kättesaadav nii veebis kui Androidi ja iOSi rakendustena ning lisaks Eestile laienes see täna Lätisse ja Leetu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles