HTC tutvustas oma esimest tahvelarvutit

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HTC tooted.
HTC tooted. Foto: HTC.

Rahvusvaheline nutitelefonide tootja HTC tutvustas täna oma esimest tahvelarvutit HTC Flyer.


HTC Flyer ühendab endas puutetundliku ekraani ja kirjutuspulga funktsioonid.

Samuti on HTC välja toonud uue videoteenuse HTC Watch, mida rakendatakse esmakordselt HTC Flyeri juures, ning loonud koos firmaga OnLive Inc. esimese pilvepõhise mobiilmänguteenuse tahvelarvutile.

HTC tahvelarvuti on osa laiendatud tooteportfellist, kuhu kuulub kuus uut HTC Sense kasutajaliidesel põhinevat mudelit, mida esitleti täna Mobiilside Maailmakongressil Barcelonas.

«Kui me jälgisime, kuidas inimesed nutitelefone, arvuteid ja muud tehnikat kasutavad, nägime me võimalust tahvelarvuti loomiseks, mis oleks eriline ja isikupärasem,» ütles HTC Corporationi tegevjuht Peter Chou.

«Me areneme edasi tööstusharus, kus inimesed pole enam kinni üheainsa seadme põhimõttes, vaid kasutavad erinevaid juhtmeta seadmeid erinevateks vajadusteks – ja just seda teed me liigumegi.»

Saleda alumiiniumist kompaktkorpusega HTC Flyer esindab HTC tunnustatud stiili ja kvaliteeti, kaaludes seejuures vaid sama palju kui pehmekaaneline raamat.

HTC Flyer on varustatud seitsmetollise SuperLCD ekraani, 1.5Ghz protsessori ja kiire HSPA+ juhtmevaba ühendusega.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles