Nokia kaalub oma tahvelarvuti loomist

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/SCANPIX.

Soome mobiilitootja Nokia pidavat kaaluma endiselt erinevaid võimalusi oma tahvelarvuti loomiseks, vahendab Kauppalehti.


Reutersi poolt intervjueeritud allika kinnitusel on endiselt võimalik, et Nokia tahvelarvuti hakkab kasutama Meego operatsioonisüsteemi, mida mobiilitootja on arendanud koos Inteliga.

Mäletatavasti jäi algselt nutitelefonides kasutamiseks mõeldud Meego Nokia plaanidest kõrvale peale seda, kui ettevõte teatas koostööplaanidest Microsoftiga. Samas on tahvelarvuti loomine võimalik ka koostöös Microsoftiga, kinnitas allikas.

Tahvelarvutite turg on maailmas näidanud tugevaid kasvunumbreid ning seni on turult koore riisunud Apple, kes müüs läinud aastal 15 miljonit iPad’i.

Reutersi allika kohaselt ei kavatse aga Nokia tahvelarvutite turule ülepea kiirustada, vaid soovib müügile tuua midagi originaalset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles