Videod: mitu Instagrami-staari hukkus lennuõnnetuses

tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlev lennuk Arizona golfiväljakul.
Põlev lennuk Arizona golfiväljakul. Foto: twitter.com

Arizonas esmaspäeva õhtul juhtunud traagilises lennuõnnetuses hukkus ka mitu rahvusvaheliselt tuntud Instagrami-staari.

Lennuk Piper PA-24 süttis põlema vahetult pärast õhkutõusmist Scottsdale’i lennuväljalt ning kukkus lähedalolevale golfiväljakule. Kohaliku politseiameti teatel hukkusid kõik Las Vegasesse suunduma pidanud lennukis olnud kuus inimest, kirjutab Business Insider.

Video golfiväljakule kukkunud lennukist:

Ametlikult pole küll veel hukkunute nimesid teatatud, kuid sotsiaalmeedias on nende lähedased ja sõbrad asunud postitama kaastundeavaldusi.

Ühe sellise postitute kohaselt olid selles 1970. aastal ehitatud  lennukis, mida viimati kontrolliti neli aastat tagasi, Anand Patel (Happy), Mariah Coogan, Helena L ja James Pedroza, kes oli ühtlasi lennuki värske omanik. Videos on näha ka see, kuidas inimesed enne traagilist õnnetust lennukisse astusid:

James Pedrozal oli Instagramis 12 000 jälgijat, modellil Mariah Googanil 28 000 jälgijat, investor Anand «Happy» Patelil on aga suur jälgijaskond Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles