See pesumasin lubab pesu pesta poole kiiremini

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsungi uus pesumasin
Samsungi uus pesumasin Foto: tootja

Lõuna-Korea tehnoloogiaettevõte Samsung tõi turule pesumasina, millega lubab pesu puhtaks pesta seniste mudelitega võrreldes poole kiiremini.

QuickDrive tehnoloogia, mis võimaldab pesukordade aega lühendada poole võrra, ilma et pesu kvaliteet kannataks.

Asi selles, et uued pesumasinad suudavad ühe pesutsükli ajal liigutada pesu trumlis senisest kaks korda rohkem ja nii peaks pesu saama puhtaks kuni 39 minutiga. Konkreetselt Samsung kasutab selleks tehnoloogiat, mis kannab nime QuickDrive ja mis kasutab pesumasina trumli tagaosas olevat ketast, mis liigub trumlist sõltumatult. See on lahendus, mida kasutavad paljud teisedki pesumasinatootjad oma uusimate mudelite puhul.

Kui tavapärane pesumasin liigutab pesutsükli jooksul pesu korduvalt üles ja alla, siis see tehnoloogia võimaldab pesu liigutada trumli sees samal ajal ka edasi ja tagasi. See tähendab, et pesu liigutatakse sama ajaga tunduvalt rohkem ning mustus tuleb ka kiiremini lahti.

Mis veel sellesse mudelisse (WW8800M) puutub, siis on sellel kuivatusfunktsioon ning võitluseks plekkidega kasutatakse ka õhumulle. Pesumasinal on uks, mis lubab pesu lisada ka siis, kui pesutsükkel on juba käima läinud.

Lisafunktsioonidena lubab pesu planeerija kasutajal sätestada aja, millal masin pesu lõpetab. Pesumasin soovitab ise vastavalt pesu värvile, riidetüübile, mustusele jne kasutajale ka kõige sobivamat pesurežiimi. HomeCare Wizard võimaldab pesumasina olekut jälgida nutiseadmete vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles