Kes pääsevad viimastena IEM Katowice põhiturniirile?

Steven Tiirik
Copy
Ence 2023. aasta Pariisi Majoril
Ence 2023. aasta Pariisi Majoril Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

Poola «CS2» suurturniir IEM Katowice on kohe algamas. Enne põhiturniiri algust tuleb aga välja selgitada viimased turniirile pääsejad.

Hetkel on põhivõistluse algust ootamas kaheksa meeskonda: Vitality, FaZe, NaVi, Mouz, G2, Complexity, Monte ja Falcons. Need tiimid on lunastanud koha kas mõne teise turniiri poodiumikohalt või siis ESL edetabelite kaudu.

Siiski osaleb kokku 16 meeskonda ja kaheksale eelmainitule tuleb ka kaaslased leida. Selleks mängitaksegi IEM Katowice play-in turniir.

Eelvoorus osaleb samuti 16 väga tugevat meeskonda üle maailma. Enamik meeskondadest on eelvooru samuti pääsenud tänu ESL paremusjärjestustele, aga Poola meeskond Paloma pääses üritusele tänu ESL Polish sügisturniiri võidule.

Kuigi tegu on eelvooruga, ei tohi nimel lasta end petta. Üritusel osalevad maailma absoluutsed tipud. HLTV tiimide edetabeli 20 parimast on kohal 10 meeskonda. Lisaks neile, kes varasemalt juba põhiturniiril kirjas.

Samuti on kohal tiimid nagu Heroic ja Ence, kes on endiselt äärmiselt ohtlikud vastased, aga asuvad tiimide edetabelis tagapool, sest nende meeskondade koosseisudes on hiljuti toimunud muudatusi.

Turniir mängitakse väga kiirelt. Vaid kolme päeva jooksul tuleb 16 meeskonna seast pooled välja sõeluda. Üritusel puuduvad alagrupid ja mäng algab kohe play-off faasis. Siiski on igal tiimil üks võimalus libastuda ja siis kaotajate voorust end taas üles mängida.

IEM Katowice eelvooru esimesed kohtumised algavad 31. jaanuaril kell 16:30.

Intel Extreme Masters ehk IEM on üks maailma suurimaid e-spordi turniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles