Korduvalt maailma parimaks tituleeritud «s1mple» hakkab lõpuks uut mängu mängima

Steven Tiirik
Copy
Pikalt puhanud Ukraina legendaarne mängumees Oleksandr «s1mple» Kostyliev siirdus laenulepingu alusel Falconsi meeskonda
Pikalt puhanud Ukraina legendaarne mängumees Oleksandr «s1mple» Kostyliev siirdus laenulepingu alusel Falconsi meeskonda Foto: MICHAL KONKOL

Pikalt puhanud Ukraina legendaarne mängumees Oleksandr «s1mple» Kostyliev siirdus laenulepingu alusel Falconsi meeskonda.

Aastatel 2018, 2021 ja 2022 maailma parimaks mängijaks nimetatud s1mple pole senimaani ühtegi profitasemel «CS2» kohtumist pidanud.

Kui «CS:GO» uue mängu vastu vahetati, polnud s1mple olukorraga üldsegi rahul. Kuigi mäng oli tõepoolest katkine, ei kiirustanud s1mple ka oma nõu ja jõuga seda parandama. Selle asemel otsustas mees pikema puhkuse võtta.

Seetõttu jääbki nüüd paljude hinnangul läbi aegade parim mängija «CS2» esimesest Majorist eemale.

Ühtlasi on tegu ka esimese Majoriga alates 2015. aastast, kus s1mple ei osale. Teatavasti lõppes Falconsi teekond Majorile RMR-turniiri A-alagrupis.

Seda, millist rolli s1mple uue meeskonna eest täitma hakkab, pole kindlalt teada. Kuna meeskonnas mängib lisaks temale veel teine maailmatasemel snaiper SunPayus, siis peab üks mängija oma põhirolli muutma.

S1mple on varem maininud, et teda huvitaks automaatrelvaga mängija roll, kuna AWP-i olulisus on uue mängu tulekuga langenud.

S1mple’i jaoks pidi ruumi tegema Mohammad «BOROS» Malhas, kes hetkel veedab aega Falconsi pingil. Tema sooritustega ei olnud rahul nii treener kui ka Falconsi mängujuht.

Ukraina staarmängija laenuleping Falconsiga kestab praeguse seisuga vaid kuu aega. Eks näis, kas seda ka pikendatakse või naaseb mees oma originaalse leivaisa NaVi juurde.

Esimene ja võimalik et ka ainuke turniir, kus me uues koosseisus Falconsit näeme, on Blast Premier Spring Showdown, mis algab 6. märtsil.

Falcons hoiab hetkel maailma meeskondade edetabelis 8. kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles